It's back

Discussions specifically relating to the operation of this forum, suggestions, problems, etc.
Post Reply
User avatar
Tetge
Fourth Gear
Posts: 2416
Joined: Fri Sep 12, 2008 12:00 pm

It's back

Post by Tetge » Thu Mar 20, 2014 11:41 pm

And here we thought that it was gone forever...............

User avatar
Tetge
Fourth Gear
Posts: 2416
Joined: Fri Sep 12, 2008 12:00 pm

Re: It's back

Post by Tetge » Fri Mar 21, 2014 6:01 pm

It's back again! Of course, it seems that it lives in the evenings for relatively short periods of time. And, we all wonder if it is coming back each time since we are homeless refugees who have already had some experiences with the loss of our homelands. But, it is currently back.......

User avatar
xjrguy
Site Admin
Posts: 883
Joined: Tue Jul 22, 2008 12:14 am
Location: The Garage
Contact:

Re: It's back

Post by xjrguy » Fri Mar 21, 2014 7:04 pm

Boot drive on server slowly failed.

Replaced the drive today (about an hour ago!) and luckily there appears to be no data loss.

i was able to limp the dying old drive along and copied the contents via image based copy process to new 2TB drive.

I have backups, but didn't have to resort to them.

Had to reinstall a combo OS update to resolve some of the corruption that happened with some OS files. (that's why the board was up and down)

I'll keep an eye on it.

Thanks for your understanding and patience.

:)
2015 Prius Five
2016 Challenger Hellcat
2016 Grand Cherokee Summit EcoDiesel
2012 Jeep Rubicon Unlimited AEV Upgrades
1973 Lincoln Continental Coupe 460/C6
2010 Kawasaki Concours 1400 ABS with some farkles

jhwalker
Fourth Gear
Posts: 2887
Joined: Thu Aug 07, 2008 8:04 pm
Location: Central Mexico

Re: It's back

Post by jhwalker » Fri Mar 21, 2014 10:25 pm

xjrguy wrote:Boot drive on server slowly failed.

Replaced the drive today (about an hour ago!) and luckily there appears to be no data loss.

i was able to limp the dying old drive along and copied the contents via image based copy process to new 2TB drive.

I have backups, but didn't have to resort to them.

Had to reinstall a combo OS update to resolve some of the corruption that happened with some OS files. (that's why the board was up and down)

I'll keep an eye on it.

Thanks for your understanding and patience.

:)
Thanks for the efforts
James

User avatar
SVTRonDogg
First Gear
Posts: 422
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm

Re: It's back

Post by SVTRonDogg » Sat Mar 22, 2014 2:40 pm

xjrguy wrote:Boot drive on server slowly failed.

Replaced the drive today (about an hour ago!) and luckily there appears to be no data loss.

i was able to limp the dying old drive along and copied the contents via image based copy process to new 2TB drive.

I have backups, but didn't have to resort to them.

Had reinstall a combo OS update to resolve some of the corruption that happened with some OS files. (that's why the board was up and down)

I'll keep an eye on it.

Thanks for your understanding and patience.

:)
Image
Cobra
GT500
Focus ST

Post Reply

Return to “LA Speed Garage Discussions and Announcements”